Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (6.99 secunde)
ELENA de 21 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... 11, a surprins si accidentat mortal pe E.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str.
La locul faptei s-a deplasat o echipaformata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, ofiteri ai Serviciului Omoruri si Criminalistic - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si medic legist din cadrul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici".
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
Posteaza o poza cu un sandvis cu branza pe Instagram si o sa te certe un vegan ca ai pus branza, un carnivor ca n-ai pus carne, o mama ingrijorata o sa-ti spuna ca glutenul cauzeaza autism, iar un roman verde o sa te anunte ca branza se manca cu slana si ceapa, ca la strabuni, nu cu paine toast globalista.
- Oanumita putere, atribuita azi celor veniti cu farfuriile zburatoare, era pe vremuri proprietatea exclusiva a lumii zanelor, dar ocupantii OZN-urilor, la fel ca si ielele celor din vechime, nu sunt extraterestri.
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur.
Preturile ridicate, perioada lunga de asteptare si toate documentele, studiile tehnice, de fezabilitate si audit ii determina pe craioveni sa nu mai astepte reabilitarea guvernamentala si sa-si izoleze singuri apartamentele. In Craiova, reabilitarea guvernamentala este lasata pe seama proprietarilor.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Pe vremea Altantilor nu exista iesire le pensie, exista obligatia angajatorului de a pastra angajatii pana la moarte, indiferent pe ce post. ... Poate si din cauza situarii Capitalei atat de jos pe tarmul marii, Atlantii si-au facut Colonii situate in marea lor majoritate pe platouri montane inalte.
Asa cum, in 1974, cand Germania a castigat titlul mondial, nemtii au gasit solutia invingatoare - medicatia si transfuzii de sange - tot asa probabil ca si acum au gasit un fel de antidot la efort.
din Craiova, produce whisky fals, pe care il imbuteliaza in sticle originale de J&B si il vinde drept bautura originala.
Au fost situatii in care m-am simtit strain aici, in rarele vizite pe care le-am mai facut in ultimul timp. ... Ma las purtat printre amintirile vii pe care mi le scot involuntar din cele mai indepartate sertare ale memoriei.
Imi sunt nepretuite si atat de vii atatea amintiri… Raita de dimineata prin cuibarele gainilor, dupa oua calde, furatul de capsuni pe sub gardul vecinilor, cand ale noastre intarziau sa se inroseasca, infasatul cateilor nou-nascuti, balaceala prin baltile pline de noroi de dupa ploaie, plimbarea cu bunicul pe bicicleta, pe la vreun pacient pe care trebuia sa-l vada grabnic, unde primeam propriul meu paharel cu vin rosu - natural, din strugurii boltei din curte!- si intoarcerea acasa, la bunica ce ne privea cu spranceana ridicata, urmarirea pisicii careia tocmai i se micsorase burta, indelung monitorizata, in cautarea ascunzatorii puilor, catararea pana in varful ciresului de 15 m, sa hranesc puii de graur proaspat iesiti din gaoace - pe care tata se chinuia sa-i starpeasca - si sa-i fac mamei cu mana peste acoperis, sa o vad cum paleste brusc, miresmele liliacului in fata casei, din mai, al teilor infloriti, din iunie, inceputurile de an si serbarile scolare, cu brate de flori si coronite, clopotele bisericutei mici care bateau sa alunge norii de furtuna, toate taberele din care ne intorceam cu paduchi (dar in care am continuat sa mergem ani de-a randul), expeditiile care ne-au imbogatit atat de mult, toate nuntile din sat la care fugeam intr-un suflet, dupa ce ne gateam si insfacam un buchet de flori din gradina, figurile si vocile vecinilor, carutele pe ale caror cozi ma asezam din mers ca sa-mi usurez drumurile, iama prin rochiile si accesoriile mamei, cand plecau de acasa, toate acestea si multe altele imi sunt atat de dragi!
Dupa propriile declaratii, el poseda, pana in prezent, in fisierele sale, peste 10.000 de cazuri adunate de pe tot globul, multe cunoscute, altele mai putin.
Cel putin aceasta este parerea presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care a gasit o solutie prin care alegatorii sa vada cum muncesc parlamentarii. ... La inceputul sedintei de miercuri, pe hartie erau 200 de deputati, in sala doar vreo 20.
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. ... E greu sa analizezi cat de bine prinde teoria cu pisicile fara sa ai instrumentul de masura adecvat (daca l-ai gasit, te rog spune-mi).
Un numar de cercetatori de mare tenacitate, intre care Stanton Friedmann, Bob Pratt, Kevin Randle si altii au gasit, in timp, trei sute de martori la incident, dintre care peste cincizeci de prima mana.
google-analytics.com